Lažni car Aca Mali

Lažni car Aca Mali

Prilikom saopštavanja imena nove mandatarke za sastav Vlade Republike Srbije, ponovo je umešnim pitanjima prorežimskih medija i gebelsovskim metodama došlo do napada na sve koji se usude da dovedu u pitanje odluke Aleksandra Vučića.

U jednom od svojih cikličnih napada na sve i svakoga ko se usudi da mu se suprotstavi, napravio je Aleksandar Vučić, kao i obično, niz neoprostivih grešaka. Jedna je morala da zaboli sve one koji se makar i najmanje sećaju kako je ovaj naš novi lažni car Šćepan Mali vodio politiku devedesetih. danas izgovorenom rečenicom da niko nije stradao za vreme njegovih mandata, uvredio je sve ljude koji imaju moć da pamte duže nego zlatne ribice u akvarijumu, pa se pitam da li je moguće da se naš samoproklamovani car ne seća da je negde u njegovo vreme stradao jedan čovek. Pucnjem u potiljak ubijen je novinar koji se tadašnjem, najmlađem ministru, kako sam navodi, nikako nije svideo.

Krvav trag ga prati još od vremena kada je počeo svoj politički hod: Slavko Ćuruvija, Ivan Stambolić, 16 radnika RTS...

Putem koji je tada zacrtao, i dalje korača.

Da li nam je potreban još jedan Helikopter? Da li nam je potrebna još jedna Hercegovačka? Da li su nam potrebne nove obrenovačke poplave? Koliko je krvi potrebno da se zadovolji ovaj naš novi lažni car Šćepan Mali?

 

Đorđe Nakić, generalni sekretar Nove stranke

Đorđe Nakić

Ostavi komentar

Zatvori