Premijer Novu godinu započeo tradicionalno - uz laž!

Premijer Novu godinu započeo tradicionalno – uz laž!

Pitamo premijera Aleksandra Vučića i direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića kako su se proveli na proslavi božićnih praznika na Kosovu i Metohiji. Vučić i Đurić su krajem prethodne godine obećali da će Božić proslaviti na Kosovu, obići srpske svetinje i razgovarati sa srpskim narodom. Stoga pitamo premijera koja je zadovoljstva, ali i muke, naš narod sa njim podelio tokom proslave najvažnijeg hrišćanskog praznika. Koja je sve domaćinstva i svetinje premijer obišao? Da li je ostao dosledan i svojoj misiji glavnog sanitarnog inspektora, pa proverio i u kakvom su stanju javni toaleti na Kosovu?

Iscrpno medijsko pokrivanje premijerove posete Kosovu je izostalo, zato što se poseta, očekivano, nije ni desila. Premijer je ostao dosledan u jednom – kršenju svojih obećanja. Time je i u Novu godinu ušao u svom tradicionalnom ruhu – jeftinog demagoga koji Srbiju previše košta.

Oni koji su zagrizli Vučićeve „varalice“, novogodišnje ukrase kupovali su u Ikei, grejali se na jeftinu struju, pazarili čipove proizvedene u Srbiji, osećali se bezbedno jer su kriminalci pohapšeni i osuđeni, a Zakon o poreklu imovine na snazi je i primenjuje se... Zadovoljni su jer žive u vreme munjevitog privrednog rasta, u liderskoj zemlji sa malom i racionalnom državnom administracijom, u kojoj je Kosovo naše, a pitanje je trenutka kada ćemo u punopravno članstvo naše države primiti Evropsku uniju.

Velika većina, otporna na mamce, i dalje čeka, ali ne očekuje, da se desi onaj istorijski momenat koji se najavljuje iz godine u godinu. Najnovija mantra glasi – „Biće bolje 2017. godine!“ Tu, zapravo, leži jedina istina... 2017. godine može biti bolje, ali to ne zavisi niti od Vučića niti od njegovih (umišljenih) uvoznih prijatelja, već isključivo od nas – građana. Prva prilika – izbori u aprilu.

mm

Press služba

2 Komentara

 1. Nikola
  09.01.2017 u 17:13
  Odgovori

  To je normalna pojava! Vucic 98% stvari laze. I tih 1-2% istine je ozbiljno progledano kroz prste!

 2. Filip
  09.01.2017 u 18:46
  Odgovori

  Da, da kao u nekoj bajci, počela je nova 2017 . godina, u kojoj će sve da poraste, i plate i penzije i proizvodnja i nacionalni dohodak – samo da nam se vodja vrati iz Indije sa novim investicijama , e moj narode šta sve morate da slušate .

Ostavi komentar

Zatvori