Živković zatražio povlačenje neustavne odluke o prekidu rada parlamenta

Živković zatražio povlačenje neustavne odluke o prekidu rada parlamenta

Narodni poslanik i predsednik Nove stranke Zoran Živković uputio je danas zahtev predsednici Narodne skupštine Maji Gojković da hitno povuče neustavnu odluku o prekidu rada parlamenta i zakaže nastavak Prve sednice.

- Želim da Vas obavestim da je izborna kampanja za predsednika Republike Srbije završena i da se Narodna skupština danas, 5. aprila 2017. godine, nalazi u redovnom zasedanju koje počinje prvog radnog dana u martu (član 106. stav 2. Ustava Republike Srbije i član 48. stav 2. Zakona o Narodnoj skupštini). Zahtevam od Vas da svoju neustavnu, nezakonitu i nemoralnu odluku o prekidu rada Skupštine povučete i da za početak sledeće nedelje zakažete nastavak Prve sednice Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine – naveo je Živković u svom dopisu.

 

mm

Press služba

2 Komentara

 1. Miroslav
  05.04.2017 u 22:43
  Odgovori

  Duhovito, uz pristojni cinizam…zato i pratim Živkovićev politički aktivizam. Sve najbolje.

 2. Stojan
  10.04.2017 u 15:16
  Odgovori

  Maja Gojkovic je nedavno rekla da nema uslova da zakaze sednicu skupstine jer su demonstracije pa bi mogli neki predmeti da nestanu kao 05.10.2000.
  Smatram da na ovakvu konstataciju treba joj odgovoriti da kada ulazi u Skupsinu neka pogleda fotografije i imena ljudi koji su nestali na Kosovu za vreme njene radikalske vlasi i da preispita i svoju odgovornost za to i druge nestanke i smrti sirom Bosne , Hrvatske i Srbije.
  PS. Ovaj komentar slao sam dva puta na adresu poslanika Z. Zivkovica preko skupstinske adrese: pitajte narodne poslanika .Oba puta nisam dobio potvrdni link za proveru identiteta sto znaci da ovaj komentar nije ni dostavljen.

Ostavi komentar

Zatvori