100 dana otimanja na Vračaru

100 dana otimanja na Vračaru

Građanke i građani Vračara juče su imali priliku da još jednom vide primer bahatosti aktivista SNS na Vračaru. Predstavnici opštinskog odbora Nove stranke na Vračaru i kluba Foruma mladih Nove stranke u saradnji sa aktivistima Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke i pokreta Dosta je bilo, sa građankama i građanima Vračara razgovarali su o tome šta je naprednjačka vlast uradila za sto dana od otimanja opštine.

Ovu akciju, kao i sve do sada, ometali su aktivisti SNS predvođeni predsednikom Gradske opštine Vračar Milanom Nedeljkovićem, predsednikom odborničke grupe SNS Uglješom Mrdićem, članovima Veća opštine, novim direktorom SC Vračar i ostalim novopečenim funkcionerima. Najistaknutiji među njima bio je Goran Karadžić, nekadašnji košarkaš, a sada zamenik generalnog direktora hotela „Slavija“.

Prošlo je već nekoliko godina od kada je Karadžić prestao da se profesionalno bavi košarkom pa je verovatno to jedan od razloga zbog čega je zaboravio značenje pojma fer-plej. On je dvojici aktivista ispred zgrade GO Vračar oteo iz ruku dve gomile flajera koje su delili građanima, a potom pobegao! Ovaj slučaj pokazuje odnos SNS–ovaca prema bilo kakvom načinu fer borbe.

Ovo je samo jedan od primera pokušaja zastrašivanja aktivista opozicije i pokušaja SNS-ovaca da uspostave strahovladu na Vračaru. Forum mladih im poručuje da na ovakav način ne mogu da postignu svoj cilj već samo da podstaknu sve građanke i građane da ih što pre pošalju u istoriju.

Klub Foruma mladih NOVE Vračar

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close