Naprednjački pipci sravnili sa zemljom drvored u Aleksincu

Naprednjački pipci sravnili sa zemljom drvored u Aleksincu

Nova stranka najstrože osuđuje još jedan atak naprednjačke vlasti na prirodu širom Srbije, ovoga puta oličen u seči čak 70 zdravih stabala u centru Aleksinca.

Naime, naviknuti da unište sve čega se dotaknu i kuda kroče nogom, SNS-ovci su navodnu rekonstrukciju Ulice knjaza Miloša započeli tako što su čitav drvored sravnili sa zemljom, ne obazirući se na višemesečne apele građana da Srbija muku muči sa zelenilom, te samim tim i kvalitetom vazduha. Direktno uništavajući zdravlje ljudi, nisu se obazirali čak ni na nezadovoljne Aleksinčane koji su na ulici pokušali da spreče seču desetina lipa.

Podsećajući na nedavni tužni primer seče drveća na Beogradskoj tvrđavi, na koji su članovi Foruma mladih odmah reagovali sadnjom novih stabala, NOVA zahteva od opštinske vlasti u Aleksincu da smesta prekine ovo masovno uništenje prirodnih dobara naše zemlje. 

Članovi i simpatizeri Nove stranke iz Aleksinca i okoline pružiće punu podršku građanima u nastojanju da zaštite svoj grad od rušiteljskih pipaka lokalne vlasti, koja će, na svu sreću, svoje mesto, zajedno sa svima koji punih sedam godina napredno unazađuju našu zemlju, uskoro naći u političkoj istoriji, gde im je i mesto. 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close