Ispraćamo SNS cirkus iz našeg lepog grada

Ispraćamo SNS cirkus iz našeg lepog grada

Akcijom „Ispraćamo cirkus iz našeg lepog rada“, aktivisti NOVE danas su sugrađanima poručili da je vreme za odlazak SNS cirkusa i klovnova koji su zaposeli vlast u našoj prestonici.

U akciji održanoj danas u centru grada i na Novom Beogradu, učestvovali su klovnovi i žongleri, pokazujući na simboličan ali i očigledan način kako funkcioniše aktuelna beogradska vlast.

„Cirkus je mesto koje u deci budi maštu. Međutim, ovaj cirkus – nastao nesposobnošću i alavošću gradske vlasti, jeste cirkus obmane, a ne mašte. Zato je red da ga kao prolaznu pojavu ispratimo. Krajnje je vreme da Beograd ponovo postane ozbiljan grad, grad spokoja i nade. U takvom Beogradu, sadašnji funkcioneri grada već su sebi obezbedili mesto - ono kojem svojom prirodom, čak i bez maske, pripadaju – mesto klovnova“, poručili su aktivisti NOVE.    

Tokom današnje akcije, aktivisti NOVE svoje sugrađane upoznavali su i sa alternativom opsenarskoj, klovnovkoj vlasti – politikom koja je u službi građana i koja konkretnim rešenjima može Beograd ponovo da učini gradom koji se poštuje i kojim se ponosi. Takvu politiku, koju kandiduje Nova stranka, predstavlja profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić, koja je i na čelu tima Nove stranke za Beograd.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close