Apel časnim pripadnicima MUP-a da se ograde od skandaloznih izjava ministra Stefanovića

Apel časnim pripadnicima MUP-a da se ograde od skandaloznih izjava ministra Stefanovića

Nakon skandalozne konferencije za medije ministara unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, na kojoj je poručio da su "demonstranti bili ti koji su ispaljivali suzavac na policiju", još jednom je dokazano kako režim otvoreno vređa inteligenciju građana.

Kako ističe predsednik Saveta Nove stranke Aris Movsesijan, vođen principom "da li verujete više meni ili rođenim očima", ministar Stefanović je, pored diplome, ovoga puta pokušao da plagira i realnost na ulicama Srbije.

"Pripadnici MUP-a i proteklih meseci bili su angažovani u borbi sa pandemijom koronavirusa, te stoga prvi na udaru ove opake zaraze i trpeli veliku žrtvu. Većina njih su časni i pošteni ljudi, koji samo obavljaju svoj posao, zbog čega je njihova dužnost da ne učestvuju u lažima koje režim, putem svojih propagandnih glasila, servira građanima Srbije. Zato pozivam sve pripadnike organa reda i mira da se jasno i otvoreno ograde ne samo od pomenute izjave ministra policije, već iznad svega od predstave koju režira Aleksandar Vučić, a Stefanović producira", poručio je Movsesijan.

Predsednik Saveta NOVE još je jednom apelovao na sve učesnike protesta na svest o neophodnosti poštovanja zdravstveno-bezbednosnih mera, kao i na uzdržanost od nasilja, kako bismo iz ovih teških vremena izašli sa što manje ljudskih žrtava, bile one od posledica koronavirusa ili demonstracija sile aktuelnog režima.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close