Bačka Palanka: Odluka o naredne četiri godine

Bačka Palanka: Odluka o naredne četiri godine

Izborna kampanja je u punom jeku. Na narodu je da izabere šta želi u naredne četiri godine. Koalicija “Promene za pristojnu Bačku Palanku - LSV, LDP, SDS, NS” nudi opciju koju do sada nismo imali na opštinskoj političkoj sceni. Nudimo pretstavnike koji će zastupati interese svih građana (što je definicija opštinskog odbornika), a ne svoje lične. Svojim glasom za nas ovlašćujete nas da Vas zastupamo i sprovodimo ono što je Vama u interesu, a ne kao što je do sada bio slučaj, da Vaš glas nekoj opciji daje mandat za sprovođenje ličnih i uskostranačkih interesa.

Svedoci smo da je u prethodne četiri godine Bačka Palanka ostala zapamćena po aferama o  kupovinama odbornika, prekomponovanjima vlasti, prelascima iz stranke u stranku. Najbitnije je bilo domoći se vlasti, a onda, naravno, podeliti “kolač”. Na rukovodećim mestima postavljeni su nestručni ali poslušni i partijski prikladni ljudi. Promenama većine i raznim rotiranjima, došli smo do toga da i ne pamtimo ko je za šta kriv i odgovoran. Krivi smo sami što smo takvima dali naš glas i poverenje. Zato ćemo 24. aprila imati priliku da takvu grešku ne ponovimo, a i ispravimo.

Naša Opština ima resurse i sredstva da bude znatno uređenija i bolja za život. Nećemo nabrajati šta sve ne valja. To svi vidimo kad god se okrenemo. Boljim rukovođenjem i kontrolom rada moguće je učiniti našu Opštinu pristojnim mestom za život. Ukoliko delite naše mišljenje i niste zadovoljni postojećim stanjem, pozivamo Vas da zajedno pobedimo 24. aprila. Od nas zavisi funkcionisanje u naredne četiri godine.                       

 

                                                                                                Izborni štab koalicije

                                                                                                “Promene za pristojnu Bačku Palanku -

                                                                                                LSV, LDP, SDS, NS”

 

bačka palanka

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close