Beograd ponovo zavejan: Verujete li više Vesiću ili svojim očima?

Beograd ponovo zavejan: Verujete li više Vesiću ili svojim očima?

Vrh beogradske vlasti očigledno je ponovo iznenađen i uvređen što se sneg usudio da pada zimi, pa je prestonica tako ovoga jutra još jednom osvanula neprohodna.

I dok nas zamenik gradonačelnika Goran Vesić, po principu "Da li verujete više meni ili svojim očima", uverava kako su ulice uveliko očišćene i saobraćaj normalizovan, svako ko je danas izašao iz kuće bio je svedok da je sneg ponovo paralisao grad i da je sa jednog na drugi kraj gotovo nemoguće proći, što je nedopustivo za jednu modernu evropsku prestonicu 21. veka.

S druge strane, prvi čovek Beograda Zoran Radojičić se i nije potrudio da nas ubedi kako je napolju sve u redu, već je postao predmet podsmeha javnosti nakon izjave da "prognoza za januar nije najavljivala baš ovoliko snega".

Međutim, u ovom gradu i državi odavno ništa više nije smešno. To je jasno i građanima kojih je iz nedelje u nedelju sve više na ulicama, a energija bunta i nezadovoljstva je sve veća. Stoga Beogradski odbor Nove stranke još jednom apeluje na gradsku vlast da se ne igra inteligencijom naroda, a svoje sugrađane na još malo strpljenja, do prvih izbora kada ćemo ih zajedno konačno poslati u istoriju.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close