Beskompromisno za pristojan i poštovan Paraćin

Beskompromisno za pristojan i poštovan Paraćin

- Paraćinci su na izborima pokazali da ne odustaju od dugogodišnje vernosti demokratskim vrednostima, a Nova stranka sada ima zadatak da, participiranjem u lokalnoj vlasti, učini sve da to poverenje ne izigra – poručio je Zoran Živković na sinoćnom sastanku OO NOVE u Paraćinu.

Nova stranka je na lokalnim izborima u Paraćinu nastupila u okviru koalicione liste „Saša Paunović – Sigurno napred za Paraćin“ koja je osvojila najveći broj glasova. Time je i NOVA dobila svoje predstavnike u lokalnoj vlasti. Važnije od toga, dobila je priliku da pokaže kako se odgovorno i beskompromisno zastupa interes građana i od takvog svog opredeljenja neće odstupiti, zaključeno je na sastanku Opštinskog odbora kojem su prisustvovali predsednik stranke Zoran Živković, potpredsednica Alena Bukilić i generalni sekretar Aleksandar Stanković.

- NOVU u Paraćinu vode mladi, energični ljudi i dovoljno razboriti da znaju da poverenje koje su dobili od građana nije prilika za sticanje privilegija, već odgovornost prema zajednici. Nikada ni za trenutak ne smete da zaboravite da ste vi ti koji odgovaraju građanima, a ne oni vama. Da biste bili dostojni učesnici izvršne vlasti, građanin treba da vam bude prvi i osnovni partner. To znači neprestano osluškivanje njegovih potreba i problema i promišljeno reagovanje konkretnim i stručnim predlozima i akcijama – poručila je Alena Bukilić članovima OO NOVE Paraćin.

Analizirajući izborne rezultate, Zoran Živković je ocenio da je Paraćin jedna od retkih opština koja je uprkos četvorogodišnjoj prljavoj kampanji SNS-ovaca ostala neizmanipulisana i nezastrašena. Zato, naveo je, Paraćinci svojim primerom treba da ohrabre druge i pokažu da vredi boriti se protiv naprednjačke destrukcije jer Srbija zaslužuje mnogo bolje.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close