Besramni proglas somborskih naprednjaka

Besramni proglas somborskih naprednjaka

Somborski vlastodršci oličeni u Srpskoj naprednoj stranci drznuli su se da, posle vandalskog ruženja fasade grada i prekrivanja umetničkog dela predizbornim plakatom, otvoreno prete i zastrašuju građane putem bezobraznog proglasa koji vređa zdrav razum svakog čoveka.

 

Somborski odbor Nove stranke ne odobrava „farbanje" banera, ali ima puno razumevanje za gnev poniženih, prevarenih, obespravljenih građana na ivici egzistencije koji su na ovaj način pokazali ko je glavni krivac za to. Nažalost, za očekivati je da je to uradila i neka mlada osoba koja ne može da gleda bedu svojih roditelja, kojoj je anticivilizacijski režim Aleksandra Vučića oduzeo budućnost, pravo na pošteno obrazovanje i koji je od Srbije napravio koncentracioni logor iz kojeg hoće svi da pobegnu. Možda je to uradio neko kome je gađenje i revolt izazvala smotra SNS falangi sastavljenih od nesretnika koji to moraju da rade za koricu hleba i neku privilegiju.

 

Nova stranka zeli da upozori diktatorski režim SNS da ne pokušava da na bilo kom građaninu Sombora primeni represiju bilo putem legalnih ili putem ilegalnih stranačkih formacija sastavljenih od kriminalaca. Građani Sombora će na sve legalne i demokratske načine zaštititi sebe, svoju slobodu, a ovaj režim jednom za svagda poslati u istoriju gde mu je i mesto. Nekompromitovani i časni ljudi iz Nove stranke će sigurno biti u prvom redu borbe protiv totaltarizma, bede i beznađa u koje nas je doveo Aleksandar Vučić.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close