Blokada Trga Nikole Pašića odgovor gradskih čelnika na protest zbog cene goriva

Blokada Trga Nikole Pašića odgovor gradskih čelnika na protest zbog cene goriva

- Blokada beogradskog Trga Nikole Pašića je izgleda odgovor gradskih čelnika na blokadu ulica koju su građani spontano izveli zbog cene goriva - ocenjuje beogradski odbor Nove stranke.

Umesto da izaberu park na Studentskom trgu ili Tašmajdanski park, gde bi građani Beograda bili bezbedniji i imali mnogo prijatnije okruženje, gradski čelnici su odlučili da svakodnevne blokiraju Pašićev trg, kako bi tobože na toj lokaciji Beograđanima omogućili da uživaju u Svetskom fudbalskom prvenstvu putem velikog video bima.

- Do juče su pretili tužbama građanima koji zaustavljanjem saobraćaja protestuju zbog poskupljenja goriva, a trenutno je na ulicama koje vode ka Trgu Nikole Pašića totalni kolaps. U Takovskoj ulici se stoji i po sat vremena da bi se napravio pomak od nekoliko desetina metara - kaže predsednik Gradskog odbora Beograd Branko Mladenović i pita koga sad građani da tuže zbog toga što je u popodnevnom špicu zatvorena glavna i najopterećenija komunikacija između Bulevara i Terazijskog tunela.

Gradski odbor Nove stranke Beograd pita novog gradonačelnika da li je praćenje fudbalskih utakmica preko video-bima Beograđanima važnije od normalnog funkcionisanja grada.

mm

Press služba

Povezane vesti

Ostavi komentar

Zatvori