Branko Mladenović izabran za predsednika Gradskog odbora Beograd

Branko Mladenović izabran za predsednika Gradskog odbora Beograd

 Članovi Nove stranke iz Beograda danas su birali novu rukovodstvo i sastav Gradskog odbora, a za predsednika su izabrali Branka Mladenovića, tridesetdvogodišnjeg menadžera.

Novoizabrani predsednik beogradskog odbora Nove stranke ocenio je da loš rezultat na poslednjim izborima jeste prilika da se izvuku pouke i radi na zbijanju opozicionih redova i jačanju fronta koji će biti snažna, istinska alternativa naprednjačkom pogubnom režimu. Naglasio je i da jačinu političke organizacije ne čini njeno rukovodstvo, već ljudi, te da će prioritet njegovog rada biti izgradnja mreže mesnih odbora i uspostavljanja najneposrednije veze sa građanima.

„Mi ne pravimo razlike među ljudima, ne delimo ih ni po kakvoj osnovi, i zato su naša ciljna grupa svi. Mladi koji moraju i sami da preuzmu deo odgovornosti tako što će pre svega izaći na izbore i glasati za sebe i zbog sebe. Ciljna grupa su i oni nešto stariji, zaposleni ili oni koji bi želeli da to budu ali nisu jer nisu obožavaoci lika i dela jednog čoveka čije ime danas neću pominjati. Oni, kojima moramo da ukažemo da ne treba da glasaju po naređenju i pod pritiscima i lažnim obećanjima, već treba da glasaju po sopstvenom nahođenju. Tu su i naši najstariji sugrađani. Oni koji su svojim radom i trudom zaradili svoje penzije, a onda im ih neko potpuno bespravno i protivustavno umanjuje i otima. Na njima je možda i najveća odgovornost jer oni, pored svog dostojanstva, glasaju i za budućnost obe prethodno navedene ciljne grupe”, rekao je Mladenović.

Nakon preuzimanja funkcije predsednika beogradskog odbora, Mladenović je poručio da je njegov protivkandidat Leonid Albijanić, diplomirani inženjer poljoprivrede, samo formalno bio protivkandidat u izbornoj trci, ali da je on pre svega odličan saradnik I izuzetno vredan član tima. Zato je predložio članovima Odbora da odmah i kooptiraju Albijanića u svoj sastav, kao i da ga izaberu za zamenika predsednika, što je jednoglasno prihvaćeno.

Za članove Gradskog odbora Nove stranke Beograd, na Izbornoj konferenciji izabrani su Miloš Gajović, Dragoslav Miletić, Ivona Stojanović, Igor Uletilović i Pavle Radović.

 

 

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close