Član Foruma mladih NOVE Marko Živković na samitu u Sarajevu o liberalnoj budućnosti Evrope

Član Foruma mladih NOVE Marko Živković na samitu u Sarajevu o liberalnoj budućnosti Evrope

Član Foruma mladih Novih stranke Marko Živković učestvovaće na samitu "Liberalna budućnost za Evropu" u organizaciji Evropskog liberalnog foruma, koji će biti održan od 26. do 28. jula u Sarajevu.

Kroz konstruktivnu diskusiju koja sledi naposredno nakon proteklih izbora za Evropski parlament, učesnici - članovi LYMEC-a (Evropske liberalne omladine), među kojima je i Forum mladih NOVE, imaće priliku da iznesu svoje viđenje puta kojim bi Evropska unija trebalo da se kreće u budućnosti, ali i predoče konkretne mere i ideje kako bi Unija krupnim koracima nastavila sa razvojem u interesu svih svojih sadašnjih, ali i budućih članica.
 
Kao predstavnik zemlje koja još korača putem evrointegracija, Živković će kolegama iz drugih zemalja predočiti sve unutrašnje političke prepreke koje taj put usporavaju, ali i istaći dosledno zalaganje Nove stranke za članstvo Srbije u EU, koja na našem spoljno - političkom putu nema i ne sme imati alternativu.
 
Ovim je nastavljena kontinuirana aktivnost omladine NOVE na međunarodnim edukativnim skupovima, jer bez čvrstog obrazovnog temelja i svakodnevnog rada sa članstvom nema ni kvalitetnog političkog delovanja, kao ni širenja liberalnih ideja za koje se dosledno zalažemo od svog osnivanja.
 
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close