Članovima Vlade neophodan lekarski pregled

Članovima Vlade neophodan lekarski pregled

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je danas da nigde tabloid ne može da izazove državni udar, pa ni „u jadnoj Srbiji“, i naglasio da je realnije pitanje koliko su zapravo građani ugroženi, i to od „Vučićevih svakodnevnih promena raspoloženja koje niti privlače investitore niti je od toga Srbiji bolje“.

 

- Premijer se u svom obraćanju javnosti predstavio kao najveći graditelj, govoreći da Vlada Srbije nema veze sa mafijom, a pola članova vlade tu sedi zato što protiv njih nema dokaza ili su im dela zastarela – istakao je Živković.

 

Komentarišući izjavu ministra odbrane da je trenutna atmosfera u društvu nalik onoj pred ubistvo Zorana Đinđića, lider NOVE je rekao da je „to tačno, samo što su oni koji su Đinđića blatili tada bili u opoziciji, a danas su vlast“.

 

- Već sam predlagao da članovi Vlade odu na zdravstveni pregled. To je nekada, u Đinđićevoj vladi, bilo obaveza, kako bi se utvrdilo da li su svi psihički i fizički spremni da obavljaju svoju dužnost – rekao je Živković i pozvao ministra zdravlja Lončara da, „pošto već u javnost iznosi podatke o zdravstvenom stanju pojedinaca, što pre izvesti i poslanike da li su predstavnici Vlade spremni da obavljaju svoj posao“.

mm

Press služba

Leave a Reply

Close