Danas Staklara, sutra cela Srbija u stečaju

Danas Staklara, sutra cela Srbija u stečaju

Srpska fabrika stakla iz Paraćina danas je otišla u stečaj. Time su potvrđene najave predsednika NOVE Zorana Živkovića koji već više od godinu dana na to konstantno skreće pažnju javnosti. Upozoravao je na katastrofalne posledice toga što je naprednjačka vlast Staklaru najpre dala u ruke bugarskom kriminalcu Cvetanu Vasilevu, a onda i kriminalca uporno štitila uprkos Interpolovoj poternici raspisanoj za njim (pogledati OVDE i OVDE).

Podsetimo, za bugarskim državljaninom Cvetanom Vasilevim raspisana je poternica zbog prevare u ukupnoj vrednosti od oko dve milijarde evra. Uprkos tome, SNS režim tri godine odbija da ispuni svoju međunarodnu obavezu i izruči Vasileva. Time je naneta šteta ne samo međunarodnom ugledu Srbije, nego i domaćoj privredi, jer je upravljanjem staklare od strane jednog kriminalca proizvedeno više od 30 miliona evra duga samo prema državi i javnim preduzećima.

Epilog ove sramotne ujdurme rukovođene naprednjačkim vrhovnicima i njihovim štićenicima kriminalcima, jeste poražavajuća: više od 800 porodica ostaje bez prihoda. Danas je u stečaj oterana Staklara, već sutra (ukoliko se ne stane na put neoradikalskom čerupanju države) to može biti cela Srbija.

mm

Press služba

Leave a Reply

Close