"Dr" Stefanović ne može da se pozove ni na "akademskih 15 minuta"

“Dr” Stefanović ne može da se pozove ni na “akademskih 15 minuta”

Današnji gest ministra unutrašnjih poslova „dr“ Nebojše Stefanovića, potvrđuje koliko članovi Vlade Republike Srbije ne poštuju instituciju parlamenta, narodne poslanike i građane koji su ih birali. Na zakazane konsultacije sa poslanicima povodom Predloga zakona o policiji, ministar se nije pojavio na vreme, a oholost mu nije dozvolila da poslanike obavesti o svom kašnjenju, iako je sve vreme bio prisutan u zgradi Narodne skupštine.

Naime, sastanak je bio zakazan u 11 časova. Do 11:20 ministar se nije pojavio. Verovatno da je ministar iz svog okruženja naučio da je vreme neograničeni resurs, koristan samo za odlaganje i obmanjivanje. To mu, ipak, ne sme biti opravdanje da bahato troši vreme onih koji su zaista voljni i sposobni da učine nešto korisno.

„Dr“ Stefanović je zbog svog kašnjenja mogao da se pozove na „akademskih 15 minuta“. Međutim, kod ministra koji je doktorirao plagiranje, nema ničeg akademskog a još manje čestitog da bi se pozivao na taj osnov. Ovako, očekujemo da u maniru svog gurua obrazloženje za svoje bahato postupanje potraži u tvrdnji da su narodni poslanici falsifikovali vreme na svojim časovnicima.

mm

Press služba

Leave a Reply

Close