Dragana Rodić Aranđelović: Zaokružimo broj 10 za bolji Niš! (VIDEO)

Dragana Rodić Aranđelović: Zaokružimo broj 10 za bolji Niš! (VIDEO)

Kandidatkinja Nove stranke za predsednicu niške opštine Medijana je Dragana Rodić Aranđelović, predsednica istoimenog Udruženja osoba sa invalidtetom. Na čelu izborne liste za Medijanu Dragana se nije našla kao članica NOVE, već kao nestranačka ličnost, a njen dugogodišnji aktivizam u ostvarivanju prava osetljivih grupa, Nišlijama je vrlo dobro poznat.

Odluku da se politički angažuje, Dragana obrazlaže tvrdnjom da „ne želi da sedi skrštenih ruku, već da aktivno menja društvo oko sebe“. Za partnera je izabrala NOVU zbog, kako navodi, „novih ljudi, njihove energije, odlučnosti i spremnosti da menjaju nabolje“.

- Nova stranka mi je ukazala priliku da kao nestranačka ličnost mogu da menjam. Ovde sam, jer se pre svega cene elokventnost, hrabrost, rad, rezultati i istrajnost, a ne stranačka pripadnost! Ne želim samo da sedim skrštenih ruku, hoću da dam volju narodu, ukažem im na to da mogu, da zajedno možemo stvoriti bolje uslove za život, bolju budućnost našoj deci – navodi Dragana.

Ona je istakla da će pomagati u rešavanju problema svih građana, a da će se posebno zalagati za rešavanje problema sa kojima se suočavaju osobe sa invaliditetom.

- Moja dužnost je da se borim za slobodu, za prava ljudi. Moralna obaveza mi je da pokažem koliko mi je stalo do mojih sugrađana u opštini Medijana. Volim Niš. Cilj je da ga popravimo,  izmenimo i da sa ponosom možemo reći „Da, ja živim u Nišu, jednom od najlepših gradova Srbije, živim u opštini Medijana koja pruža mogućnost za normalan život" – poručila je Dragana.

Podsetimo, Nova stranka u Nišu samostalno izlazi na predstojeće lokalne izbore i zauzela je poziciju broj 10 na glasačkom listiću za Grad Niš i opštine Medijana, Palilula i Pantelej.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close