Eleković: Šapić stanarima ulica koji su bez vode da obezbedi snabdevanje pijaćom vodom dok traju radovi

Eleković: Šapić stanarima ulica koji su bez vode da obezbedi snabdevanje pijaćom vodom dok traju radovi

Eleković: Šapić stanarima ulica koji su bez vode da obezbedi snabdevanje pijaćom vodom dok traju radovi

„Ponovo poplava u centru Beograda, obustavljen saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka. Pukla cev u Ulici kraljice Marije“. Za manje od tri godine ponovo pukla magistralna vodovodna cev. Ko je kriv? Pa, magistralna cev!

Velika sramota gradskih vlasti, rekonstrukcija četiri bulevara, tri faze i sve to u samo 200 dana – tako je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, sredinom 2019. godine, najavljivao rekonstrukciju četiri ulice u samom centru Beograda, tih 200 dana pretvorilo se u 500 dana havarije, katastrofe i noćne more za stanare.

Još tada su gradski čelnici ukazali na probleme u ulici Kraljice Marije: „Početkom rekonstrukcije uvideli smo da u katastru nema upisanih vodovodnih instalacija i da su instalacije koje su se nalazile na potezu gde se izvode radovi mnogo starije i u mnogo lošijem stanju nego što smo mogli da očekujemo, rekao je Nikodijević“.

Nesposobnost gradskih vlasti da reše osnovne probleme Beograđana, kao što su rekonstrukcija ulica i postavljanja kocki na Trgu, više nije ni za podsmevanje. Njihova nesposobnost svakodnevno nas košta – vremena koje izgubimo čekajući u saobraćaju, kao i novca nas poreskih obveznika koji taj budžet punimo svakog meseca.

Danas je jedan od toplijih dana u godini. Zahtevamo od gradonačelnika Šapića da stanarima ulica koji su bez vode obezbedi snabdevanje pijaćom vodom, kako bi naši sugrađani danas mogli normalno da funkcionišu.

Nova stranka – Da se struka pita, kada bude u prilici da vrši gradsku vlast, odlučno će se pobrinuti da sav ovaj nemar i lenjost gradskih čelnika i komunalnih preduzeća reorganizuje i osposobi da u slučaju defekta i kvarova naš grad normalno funkcioniše.

Uroš Eleković, predsednik Gradskog odbora Beograd Nove stranke – Da se struka pita

https://beta.rs/vesti/politika-vesti-srbija/166219-da-se-struka-pita-sapic-da-obezbedi-gradjanima-snabdevanje-pijacom-vodom-posle-havarije-na-paliluli

 

mm

Press služba

Leave a Reply

Close