Eleković: Srbiju su okupirali lažovi, plagijatori, fantomi, kompletni idioti

Eleković: Srbiju su okupirali lažovi, plagijatori, fantomi, kompletni idioti

- Prenosimo govor Uroša Elekovića, predsednika Foruma maldih Nove stranke, sa današnjeg protesta Protiv diktature - 

 

Dobar dan hrabri pošteni i vredni građani ove naše okupirane Srbije,

Okupirane, ne od strane vojne sile, nego okupirane od strane, plagijatora, fantoma, kompletnih idiota, kukavica i lažova, koji danas, po drugi put krunišu najvećeg lažova među njima, za velikog vođu!

Lažni car Alek Mali danas sa svojim prijateljima, o trošku građana ove napaćene i izmučene zemlje, pokušava da sebe, a ne Srbiju predstavi u najboljem svetlu.

Dokaz da smo danas i svih ovih godina ovde, a oni tamo u palati gde žderu jagnjetinu i nalivaju se vinom, okruženi čeličnim bedemima, hordama batinaša i uzurpiranim državnim službenicima, je jasan pokazatelj za kakvu se ko državu bori. Iako je ta borba neravnopravna i liči na onaj epski sukob Davida i Golijata, kao David nećemo odustati i povući se pred strašnim pritiskom koji se iz dana u dan povećava.

Istrajaćemo kao što smo istrajali i svih ovih godina u borbi protiv sile, nasilja i bezakonja koje nam nameću. Ostaćemo postojani u zahtevima za normalnu, sigurnu i bezbednu zemlju u kojoj niko nikada neće prebijati novinare, juriti ljude po ulicama!

Zato mi mladi ostajemo! Nas odavde nećeš oterati, nećeš nas uplašiti i zastrašiti svojim lažima.

Ne damo ti ni Srbiju, ni Beograd, ni bilo koji drugi grad ili opštinu, zato što tebi nije mesto ovde u ovoj prelepoj zemlji koju si prosvojio kao svoje privatno vlasništvo.

Zato, pripremi kofer, jer ti odlaziš! Mi ostajemo!

 

 

 

mm

Press služba

Leave a Reply

Close