Eskalacije fašizma i nasilja u Srbiji posledica ukidanja svih pravila i poštovanja zakona

Eskalacije fašizma i nasilja u Srbiji posledica ukidanja svih pravila i poštovanja zakona

U Nišu je momak na keju pored Nišave pretučen i izboden nožem samo zato što nije hteo da skine antifašističku majicu.

Nišlije su u Srbiji poznate kao dobri domaćini i slučaj kao što je ovaj nije nikad zabeležen do sad, podseća Forum mladih Nove stranke. Ljudi spremni na ovakve poteze su i te kako motivisani činjenicom da je vlast u celoj Srbiji zbog svoje bahatosti ukinula sva moguća pravila i zakone, pa misle da oni mogu da određuju podobne i nepodobne. 

"Drage Nišlije, građani Srbije. Muka nam je više od svih slučajeva pretnji, nasilja i mržnje. Smučilo nam se apelovanje, pozivanje i slično. Mi zahtevamo od ministarstva unutrašnjih poslova i ministra dr Stefanovića da pod hitno prestanu da se prave da ne vide ovakve slučajeve", navodi omladina NOVE. 

Takođe pozivamo sve poštene pripadnike MUP-a, kojih ima preko 90 odsto, da zaborave na pritiske i naredbe i rade svoj posao jednako prema svima bez obzira na stranačku pripadnost. 

"Ovo je prevršilo svaku meru. Ne želimo više da se plašimo za svoje živote i živote naših prijatelja, rođaka i sugrađana. Vučiću, Stefanoviću i ostali pokažite minimum ljudskosti i omogućite nam da ne brinemo kad hodamo ulicama. Ukoliko ste nesposobni za tako nešto, po prvi put priznajte da nešto ne znate, sklonite se i omogućite časnim ljudima iz policije da sprovedu Sablju 2.0 resetuju kriminal u Srbiji. Još jednom. Poslednji put", zaključuje Forum mladih. 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close