Falsifikovani SNS aktivisti

Falsifikovani SNS aktivisti

Sramnim saopštenjem o krivičnim prijavama protiv „lažnih“ aktivista, novosadski SNS je prevazišao i svoje najviše funkcionere u drskosti i bezobrazluku. Do sada su zdrav razum građana vređali falsifikovanim ličnim kartama, krađom identiteta i bugarskim falsifikovanim potpisima, a sada imamo i falsifikovane aktiviste.

Građani Novog Sada su već duže vreme izloženi torturi i zastrašivanju od strane aktivista Srpske napredne stranke. To su ljudi koje je muka naterala da na ažurnim spiskovima evidentiraju i obeleže sve one koji ne podržavaju autokratski režim Aleksandra Vučića. Neki od tih nevoljnika su vrlo ostrašćeni, jer se svojski trude da zarade posao koji im je obećan, pa je veliki broj građana zabrinut  za svoju bezbednost. Novosadski čelnici SNS-a su svesni nezadovoljstva građana zbog represije koju sprovode i otuda saopštenje i laž o falsifikovanim aktivistima.

Novosadski odbor Nove stranke izražava zabrinutost za uslove u kojima će se održati predstojeći  izbori i zato insistira da SNS odgovori na poziv opozicije za razgovor o slobodnim izborima. U društvu u kojem su urušene sve institucije, gde je na vlasti autentični autokrata i gde je strah dominantan osećaj, nemoguće je održati fer i demokratske izbore. Zbog toga će Nova stranka u najkraćem roku formirati Centar za prijavu nasilja i zastrašivanja u predizbornoj kampanji na čijem će čelu biti najveći autoritet u oblasti prava Vesna Rakić Vodinelić. Ovom prilikom pozivamo građane da nam prijave svaki oblik zastrašivanja i zloupotreba, kako bismo se zajedno odupreli strahu koji bi SNS da utemelji.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close