Farbanjem Vozarevog krsta nastavljeno urušavanje opštine Vračar

Farbanjem Vozarevog krsta nastavljeno urušavanje opštine Vračar

Na društvenim mrežama je ovih dana kružila fotografija radnika javnog preduzeća koji farbaju Vozarev krst u crvenu boju. Ovaj gest je proizveo more negativnih komentara ljudi koji su bili zgroženi primitivnim gestom vračarske i gradske vlasti, pa su oni brže, jače, bolje odlučili da “isprave“ svoju glupost i danas oprali krst i skinuli farbu.

Posle spomenika patrijarhu Pavlu, tunela, lavirinta, kapije, mislili smo da su beogradski naprednjaci konačno završili sa svojim primitivnim odlukama o ukrašavanju grada, ali ne, oni su odlučili ovaj spomenik kulture koji na tom mestu, u toj formi, stoji već 85 godina ofarbaju u crveno.

Opštinski odbor Nove stranke Vračar ističe da je farbanje Vozarevog krsta samo jedan u nizu primera uništavanja vračarskih i beogradskih ulica koje sprovodi bahata naprednjačka vlast. Prošlo je nešto više od dve godine od kad su Vesić i njegovi poslušnici Mrdić i Nedeljković uz pomoć Marka Mandića, Mihaila Grupkovića i Aleksandra Arsenijevića oteli našu opštinu. Svakim danom ova ekipa, ovakvim potezima, pokazuje svoje neznaje, primitivnost i bahatost.

Vesiću, Mrdiću, Nedeljkoviću, Mandiću, Arsenijeviću, Grupkoviću i ostali, ovom prilikom vam vračarski odbor NOVE obećava da vam otimanje naše opštine neće opet proći. Pobedićemo vas 2020. kao što smo vas pobedili 2016. godine, ali ovog puta neće biti novih Mandića, Arsenijevića i Grupkovića koji će izdati izbornu volju građanki i građana Vračara. Tada ćete morati da odgovarate za sve svoje krađe, prevare, nameštanja i šibicarenja.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close