Formiran Gradski odbor Nove stranke Požarevac, zajedno u borbu za bolje sutra

Formiran Gradski odbor Nove stranke Požarevac, zajedno u borbu za bolje sutra

Nova stranka je sinoć u Požarevcu formirala Gradski odbor, na čelu sa predsednikom odbora Miroslavom Đorđevićem.

Kako je dogovoreno na sastanku sa novoizabranim članovima Gradskog odbora, borba za izborne uslove je deo dosledne politike za koju se NOVA zalaže još od prvog dana svog osnivanja, te ćemo na njoj nastaviti da radimo, sada ojačani za sve hrabre Požarevljane koji su nam se pridružili.
 
Kako je objasnio predsednik Gradskog odbora Nove stranke Požarevac Đorđević, ta borba je zajednička i naša je dužnost da u njoj učestvujemo.
 
"Pozivam sve koji žele dobro ovom gradu da nam se pridruže u borbi za bolje sutra", poručio je on, po završetku osnivačke skupštine.
 
 
Formiranju odbora prisustvovali su i lider NOVE Zoran Živković, predsednik Saveta Aris Movsesijan i sekretar Đorđe Nakić, koji su ohrabrili članove da nastave sa aktivizmom, istakavši podršku koju će uvek imati od centrale, kao i svih odbora širom Srbije.
 
 
"Borba za normalnu, zdravu Srbiju koju će poštovati mora da bude na celoj teritoriji zemlje, zato je važno što smo obnovili rad Nove stranke u Požarevcu. I ovaj grad ima svoje probleme, koje ćemo rešavati zajedno sa svim drugim gradovima i opštinama u Srbiji, ali je najbolje da na tome rade Požarevljani, ljudi koji su odavde i koji najbolje znaju koji su to problemi", ukazao je Živković.
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close