Formiran novi Gradski odbor NOVE Leskovac: Za predsednika izabran Zoran Janković

Formiran novi Gradski odbor NOVE Leskovac: Za predsednika izabran Zoran Janković

Večeras je u Leskovcu izabran novi Gradski odbor Nove stranke Leskovac na čijem čelu će ubuduće biti dosadašnji vršilac dužnosti predsednika Zoran Janković.

Veliki broj članova NOVE saglasio se večeras da će, u sklopu novog odbora, još aktivnije i snažnije raditi na borbi za kvalitetnu saradnju opozicije i povratak države istinskim evropskim vrednostima.

"Trudiću se da u svom delovanju Novu stranku ujedinim i sa drugim opozicionim organizacijama i sa građanima koji su mesecima na ulicama protiv jednog čoveka koji je uzurpirao sve institucije", poručio je Janković.

Njemu je na Izbornoj skupštini podršku pružio i potpredsednik NOVE Ivan Jovanović, podvukavši da je večeras, neposredno pre još jednog protesta u Leskovcu, formiran novi odbor u jednom važnom uporištu demokratije u Srbiji.

"Osnova u radu odbora NOVA Leskovac biće zalaganje za interes građana, a ne lični ili interes svojih saradnika. Ovom prilikom bih voleo i da najavim formiranje odbora u Boru i Zaječaru do kraja sledećeg meseca. Jačanjem infrastrukture Nove stranke jačamo i onu Srbiju za koju se borimo i zalažemo", zaključio je Jovanović.

Članovi i simpatizeri NOVE potom su se, kao i prethodnih nedelja, pridružili građanima u protestnoj šetnji ulicama Leskovca, gde su još jednom odlučno i glasno poručili da su promene počele i da ih niko ne može zaustaviti.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close