Forum mladih Nove stranke izabrao novog predsednika - Aleksandra Milivojevića

Forum mladih Nove stranke izabrao novog predsednika – Aleksandra Milivojevića

Na Zoom Konferenciji Foruma mladih Nove stranke, održanoj 4. novembra, delegati su izabrali Aleksandra Milivojevića, studenta iz Beograda, za novog predsednika Foruma mladih.

Milivojević je na ovoj  funkciji nasledio Uroša Eleković, koji trenutno obavlja funkciju predsednika Gradskog odbora Beograd. Na Konferenciji Foruma mladih prisustvovali su i gosti iz Evropske liberalne omladine (LYMEC). Predsednica LYMEC-a Antoaneta Asenova je u svom govoru na srpskom jeziku naglasila važnost EU integracija zemalja Zapadnog Balkana.

Članica Biroa LYMEC-a Marina Sedlo je čestitala Milivojeviću na izboru i poručila da se nada da će saradnja ovih organizacija biti još snažnija i produktivnija u budućnosti.

Predsednik Foruma mladih Naše stranke, sestrinske organizacije Foruma mladih Nove, Omer Berbić poželeo je sreću novom predsedniku i naglasio da se on više ne oseća kao gost u Novoj stranci, već kao njen deo. Naglasio je da je saradnja Nove stranke i Naše stranke jedan od najboljih primera kako treba da izgleda saradnja u regionu.

Predsedavajući Konferencije Foruma mladih Marko Živković se zahvalio gošćama iz LYMEC-a na podršci i saradnji, kao i Berbiću, kome je poželeo puno uspeha na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close