Forum mladih: Osuđujemo upad SNS batinaša u SC "Milan Gale Muškatirović"

Forum mladih: Osuđujemo upad SNS batinaša u SC “Milan Gale Muškatirović”

Forum mladih Nove stranke najstrože osuđuje jutrošnji upad batinaša vladajuće Srpske napredne stranke koji su, koristeći silu i ne poštujući bilo kakve procedure, oteli Sportski centar "Milan Gale Muškatirović" u Beogradu.

Kako se saznaje, u pitanju je privatno obezbeđenje koje je angažovao lično večiti zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji ne prestaje sa privatizovanjem glavnog grada Srbije. Tako su pomenuti promenili brave i zauzeli bazen, selektivno dopuštajući zaposlenima da dođu na svoja radna mesta, čime je nastavljena praksa koju aktuelni režim propagira još od rušenja Savamala, pa do nedavnog otimanja Sportsko-rekreativnog centra Vračar.

Član Foruma mladih NOVE Marko Živković upozorava nadležne organe da rade svoj posao i ne dozvole da više bilo koji grad ili mesto u našoj zemlji bude otet iz ruku građana .

"Batinaši koji politiku vode po principu zakona koji leži u topuzu zaboravljaju da im tragovi smrde nečoveštvom. Na primeru Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" još je jednom pokazano kako gradska vlast panično redom otima imovinu, ovoga puta građana Starog grada, svesni da neće ponovo osvojiti vlast u prestonici. Zato ćemo i danas, sa svojim sugrađanima biti na ulicama Beograda, gde već mesecima jasno pokazujemo da im sve što rade neće proći i da im je politički kraj blizu", jasno je poručio Živković.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close