Goran Barun: Odbranimo Niš od naleta primitivizma! (VIDEO)

Goran Barun: Odbranimo Niš od naleta primitivizma! (VIDEO)

Na listi Nove stranke kandidata za odbornike u Skupštini grada Niša, nalazi se i Goran Barun, bivši pomoćnik načelnika niške policije. Ovaj nekadašnji čuvar reda i zakona, danas, kroz političko angažovanje, želi da čuva Niš od najezde primitivizma. Kako je istakao, Niš je trenutno okupiran od strane nedostojnih i ličnim interesom vođenih pojedinaca. U nastojanju da svoj grad vrati poštenim ljudima, Barun je za saborce izabrao one koje smatra poštenim – Novu stranku.

- Jedini razlog zbog koga sam ušao u Novu stranku je iskrena želja da sa novim ljudima, neokaljanim i poštenim pokušam da, želeći bolju budućnost moje dece, vratim čast i ugled mojim sugrađanima. Niš je poklekao pod naletima primitivizma koji je, zbog ličnih interesa pojedinaca, postao obrazac ponašanja. To ne mogu mirno da gledam – ističe Barun.

Barun smatra da je samostalan izlazak NOVE na izborima u Nišu hrabar i principijelan potez. Ponosan je na to i veruje da će njegovi sugrađani uzvratiti poverenjem koje, obećava, neće biti izigrano

- Verujem da će Nišlije u nama, članovima Nove stranke, prepoznati ono što mi i jesmo. Ljudi koji pošteno i odgovorno zastupaju interese svojih sugrađana. Mi jesmo i ostaćemo uvek dobre komšije, pošteni i savesni u vršenju vlasti. Zato, verujte u nas – poručuje Goran Barun.

Podsetimo, Nova stranka u Nišu je zauzela poziciju broj 10 na glasačkom listiću za Grad Niš i opštine Medijana, Palilula i Pantelej. Na listi za Grad, Goran Barun je drugi po redu, odmah posle predsednika niškog odbora NOVE Ivana Jovanovića.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close