Gostovanje Živkovića u Kažiprstu na TV B92

Gostovanje Živkovića u Kažiprstu na TV B92

Lider Nove stranke Zoran Živković izjavio je da je dobro glasati za listu “Za pravednu Srbiju“ zbog toga što Srbiji preti sunovrat.

On je u Kažiprstu naveo da su se u Srbiju vratile devedesete, kao i da nedostaje jedino Slobodan Milošević.

“Šešelj je tu, da ne pričam o Vučiću, Dačiću, malo bolje znaju da slože kravatu i odelo, ali retorika je ista, samo Milošević fali“, rekao je Živković.

On je takođe naglasio da mnoga istraživanja javnog mnjenja o rezultatima izbora nisu tačna i da se predviđa da će lista “Za pravednu Srbiju“ imati oko 12 odsto glasova.

“Neka istraživanja pokazuju da SNS ima podršku od 32 odsto, sva ostala istraživanja su neuverljiva. I Tadiću su predviđali pobedu 2012. godine i sve su promašili. Kako može da osvoji 52 odsto glasova neko ko štiti krivce za aferu helikopter, šta je sa dvoje srpskih diplomata poginulih u Libiji, šta je sa poplavama?“, upitao je on.

Živković je naglasio da postoji mnogo stvari koje treba menjati, kao i da se u prvih mesec dana vlasti penzije mogu vratiti na nivo na kojem su bile.

“Treba dati plate ljudima koji to zaslužuju, istražiti i poslati u zatvor plagijatore koji čine pet odsto zaposlenih u javnom sektoru, voditi evidenciju o trošenju sredstava iz budžeta“, rekao je on.

Živković je prokomentarisao i izjavu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da će policija štititi građane na biračkim mestima.

“Formirana je Komisija za sprovođenje fer izbora, koja će sprečavati zloupotrebe. Doktor Nebojša iz Beograda je rekao da će poslati policiju, to je protiv zakona i još jedan dokaz da Vučić ne može da sprovede fer izbore“, rekao je Živković.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close