Gradske Palme nastavljaju da vređaju inteligenciju Jagodinaca

Gradske Palme nastavljaju da vređaju inteligenciju Jagodinaca

Kao da nije bilo dovoljno što su od jednog tako divnog grada kao što je Jagodina gradski rukovodioci, na čelu sa Draganom Markovićem Palmom, godinama unazad uspešno pravili vašarsko stecište, stigla je još jedna vest koja vređa inteligenciju svih Jagodinaca i Beograđana - uveden je tzv. "akva voz" koji saobraća na liniji Beograd-Jagodina.

Nakon šoping mola, zbog čije su izgradnje ispaštali svi trgovci u Jagodini, Zoološkog vrta čija se žirafa predstavlja ponosom i dikom grada, umesto njegovih stanovnika, i Muzeja voštanih figura u kojem skulpture podsećaju na sve osim na one čiji je lik trebalo da dočaraju, svojevrsni voz koji će, kako se navodi, prevoziti nepregledne kolone zainteresovanih za jagodinske "turističke atrakcije", radiće tokom cele letnje sezone, pa čak donositi i popuste zainteresovanima.

Tako su nadležni čelnici još jednom posramili građane Jagodine koji u proseku moraju ceo mesec da rade ne bi li sebi i svojim bližnjima priuštili jednodnevnu zabavu u akva parku. Umesto da ulažu u obrazovanje mladih umova Jagodine, u kvalitet zdravstvenih usluga i socijalnu sigurnost, Palma i njegova ekipa nastavljaju da promovišu svoju cirkusu predstavu naočigled svih sugrađana koji teško žive, a kojima ni ne preostaje ništa osim da u redu čekaju na "3.000 za gospođu" i "posao za sina od ponedeljka".

Da ne govorimo dalje o jagodinskom Parking servisu čiji opis najbolje staje u jednu sliku sa gradskih ulica. Kako je objasnila članica Gradskog odbora NOVE Jagodina Jelena Kostić, godinama su parking mesta bila ne obeležena, ali je parking uredno naplaćivan iako u ''Pravilniku o uređenju i organizaciji stacionarnog saobraćaja na teritoriji grada Jagodina'' u članu 6 jasno stoji da je opšte parkiralište deo kolovoza posebno obeleženo za parkiranje, iz čega proizilazi da ako nije obeleženo, samim tim nije ni opšte parkiralište, pa ne postoji obaveza plaćanja.

"Ovo je i Osnovni sud u Jagodini utvrdio u prvostepenom postupku, što ih je nateralo da konačno kupe farbu i obeleže parking mesta, ali sav im trud beše uzalud, niko nije zainteresovan za njihove usluge", zaključila je Kostićeva.

Zato Gradski odbor Nove stranke Jagodina još jednom apeluje na sve svoje komšije da se glasno suprotstave režimu koji teži da čitavu državu pretvori u jeftini rijaliti program, kako bismo svi zajedno jednom za svagda Srbiju poveli putem evropskih vrednosti i kvaliteta života, a ne putem ostvarenja programa ružičastih i srećnih televizija koji udovoljavaju samo najnižim ljudskim porivima.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close