Gradski odbor Nove stranke Beograd izabrao novo rukovodstvo

Gradski odbor Nove stranke Beograd izabrao novo rukovodstvo

Gradski odbor Nove stranke Beograd održao je sinoć, u centrali NOVE na Terazijama, Izbornu konferenciju, na kojoj je, većinskom podrškom stranačkih delegata, izabrano novo rukovodstvo.

 

Za novog predsednika NOVE Beograd izabran je dosadašnji predsednik Foruma mladih Nove stranke Uroš Eleković, čime je dat pravi primer kako mladi ljudi mogu i treba da predvode borbu za realizaciju doslednih političkih ideja i, kako je i sam Eleković naglasio, borbu da "naš beli grad ponovo bude slobodan i da bude svet, jer i jeste svet". Uz četvoročlani tim članova beogradskog odbora, koji čine Goran Trajković, Pavle Radović, Danijela Obšust i Ivan Bobeta, uvereni smo da će biti nastavljen ozbiljan rad na ukazivanju brojnih problema u funkcionisanju prestonice, pod naprednjačkim režimom, ali i predlaganju jasnih, konkretnih i stručnih rešenja za boljitak svih naših sugrađana, naglasilo je rukovodstvo Gradskog odbora Nove stranke Beograd.
 
Uz srdačnu, kolegijalnu i, iznad svega, prijateljsku primopredaju funkcije predsednika, dosadašnji lider beogradskog odbora Branko Mladenović poželeo je mnogo sreće naslednicima u budućem radu, ali i poručio da na njega i njegovu pomoć i podršku, kao i saradnju svih članova iz Beograda, uvek mogu računati. Izbornoj konferenciji prisustvovali su i predsednik Nove stranke Zoran Živković, predsednik Saveta NOVE Aris Movsesijan, potpredsednik Norbert Cvijanov i mnogi drugi funkcioneri koji su razmenili ideje i mišljenja u susret velikoj Konferenciji Nove stranke, na kojoj će 3. oktobra biti izabrano novo rukovodstvo i samog vrha stranke.
 
Ponosni na dosadašnji rad, ističemo da se naša borba nastavlja, sve dok, zajedno sa svim građanima Srbije, od ove lepe zemlje konačno ne napravimo i ozbiljnu državu. Pridružite nam se! 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close