Hitna smena Vesića i Radojičića, a onda i svih direktora javnih preduzeća

Hitna smena Vesića i Radojičića, a onda i svih direktora javnih preduzeća

Vest da je posle čitave serije incidenata u pogonima GSP "Beograd" smenjen izvršni direktor autobuskog podsistema Srđan Komatina svakako jeste dobra, ali nipošto nije ni rešenje problema niti garancija da se isti neće ponavljati.

Imajući u vidu staru narodnu izreku da riba uvek smrdi od glave, a ne od repa, i ovaj potez gradske uprave je samo još jedan od pokušaja da grčevito zadrže fotelje, pa makar to i bilo po cenu bezbednosti i života građana Beograda. Gradski odbor Nove stranke Beograd konstantno upozorava upravo na katastrofalno stanje kako u GSP-u, tako i u celokupnoj gradskoj upravi apelujući uvek na jedno - hitnu smenu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i fiktivnog prvog čoveka prestonice Zorana Radojičića.

Sve što se u glavnom gradu, a i u celoj Srbiji dešava, posledica je  upravo bahate vlasti pomenutih i njima sličnih koji su napredne pipke uvukli u sve pore ove države i društva, te ne možemo a da ne primetimo da stoga Vesićeva poruka na društvenim mrežama da će "videti hoće li biti još smena" zvuči i više nego ironično.

Podsmevajući se i igrajući se inteligencijom naroda oni urušavaju ovaj grad koji liči na sve sem na evropsku prestonicu kakva bi trebalo da bude u 21. veku. Zato NOVA Beograd apeluje na hitnu smenu pre svega Vesića i Radojičića, a za njima i svih direktora javnih preduzeća koji su odgovorni za ovakvo stanje u glavnom gradu. O njihovom radu i rezultatima između ostalog svedoče i desetine hiljada nezadovoljnih ljudi koji su svake nedelje na ulicama i koji će ih zasigurno demokratskim putem uskoro zauvek oterati u političku istoriju.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close