Infostan slao opomene Beograđanima koristeći usluge fantomskog advokata

Infostan slao opomene Beograđanima koristeći usluge fantomskog advokata

Nakon što je protekle nedelje skoro 140.000 Beograđana dobilo opomenu pred utuženje od strane Infostana, klupko još jedne velike afere počelo je polako da se odmotava.
 
Naime, opomene je potpisao izvesni advokat Nikola V. Vuković, dok se lakom onlajn proverom vidi da pomenuti nije upisan u imenik advokata Advokatske komore Beograda, što za sobom povlači pitanje kako se onda isti uopšte bavi advokaturom, a pogotovo kao zastupnik Infostana.
 
Potom, izvesne opomene koje su stigle na adrese građana Beograda odnose se na dugovanja stara i po 7-8 godina, dok zakonski propisi nalažu da se potraživanje može zasnivati samo na dugovanjima starim do godinu dana.
 
Stoga Gradski odbor Nove stranke Beograd, pre svega, pita Infostan koji je ovo put kako prisilno pokušavaju da otmu novac svojih sugrađana, iz novčanika ionako istanjenih do krajnje mere tokom proteklih sedam godine vlasti Aleksandra Vučića, kao i po kom osnovu koriste usluge fantomskih advokata.
 
NOVA Beograd upozorava i na alarmantno stanje u rukovođenju prestonicom, jer ovo nije prvi slučaj da građani dobijaju prilično stresne, a neosnovane opomene, te podržava najavu kolektivne tužbe protiv Infostana, kako se ništa slično više nikada ne bi ponovilo.
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close