Infrastruktura Knjaževca u potpunom rasulu, lokalna vlast ćuti

Infrastruktura Knjaževca u potpunom rasulu, lokalna vlast ćuti

Iako je Nova stranka Knjaževac još u novembru prošle godine upozorila na alarmantno stanje infrastrukture Knjaževca, do danas se ništa nije promenilo. Naprotiv, rad JKP Standarda još je gori.

Kako upozorava NOVA Knjaževac, Ulica Vojislava Ilića danima stoji raskopana, što praktično čini nemogućim odvijanje saobraćaja. Rupe na putu, započeti, pa naglo prekinuti radovi, šut i prašina deo su svakodnevice Knjaževčana, koji kroz svoj grad sve teže prolaze i pešice, a kamoli vozilima. Da ne govorimo o estetskom ruglu u koji su ulice pretvorene, razrovani kolovozi povlače i pitanje adekvatnog prolaska hitnih službi, poput Hitne pomoći, vatrogasaca, policije, za koje je veliko pitanje kuda će i koliko brzo moći da stignu do onih kojima su potrebni, pošto centralnim gradskim ulicama to sigurno neće uspeti.

Nesposobnost lokalne vlasti da rešava komunalne probleme vidi se i u činjenici da i najprostiji radovi ne mogu da se završe brzo i kvalitetno, već se rupe na kolovozu koje otvara JKP standard da bi popravio postojeću infrastrukturu ne mogu zatvoriti i po više nedelja. Ekipa Nove stranke Knjaževac odavno upozorava na potpuno nestručno vođenje naše opštine, ali odnos lokalne vlasti prema infrastrukturi ovog grada i građanima je ispod svakog nivoa. 

Odgovornost vlasti se ogleda u brizi, o svim segmentima infrastrukture, u svim delovima grada. A Knjaževac nije usamljen primer.  Zato je dosledna opoziciona borba dužnost svih nas, kako bi novac svih građana konačno bio uložen u infrastrukturu dostojnu Evrope 21. veka.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close