Izložba laži na Trgu Soje Jovanović: Vesiću, šta je sa obećanom rekonstrukcijom Kalenić pijace

Izložba laži na Trgu Soje Jovanović: Vesiću, šta je sa obećanom rekonstrukcijom Kalenić pijace

Opštinski odbor Nove stranke Vračar, zajedno sa kolegama iz Demokratske stranke i Pokreta centra, organizovao je danas akciju na vračarskom trgu Soje Jovanović, podsećajući na obećanja zamenika gradonačelnika Beograda, Gorana Vesića, povodom rekonstrukcije Kalenić pijace.

"Svedoci smo još jednog od bezbroj neispunjenih obećanja naprednjačke vlasti na Vračaru. Građanke i građani Vračara više ne veruju lažnim obećanjima opštinskih vlasti i danas su opet pokazali želju da ovu bahatu vlast kazne na sledećim izborima. Danas smo na Trgu Soje Jovanović sa partnerima iz Demokratske stranke i Pokreta centra  podsetili svoje komšije na neispunjena obećanja Gorana Vesića u vezi sa Kalenić pijacom i opet potvrdili da je Nova stranka svuda gde postoji iskren otpor ovoj vlasti", poručio je član opštinskog odbora NOVE Marko Živković.
 
Sa njim je saglasan i Miloš Hinić, predstavnik Demokratske stranke, koji je istakao da opozicija pomenutom izložbom želi da podseti Vračarce na sve laži Gorana Vesića, jer je još 2016. godine obećavao rekonstrukciju Kalenićeve pijace za dve godine, a do sada je završena samo prva faza, i to drastično drugačija od predstavljenog projekta. Svakodnevno smo svedoci naprednjačkog kažnjavanja Vračara i lopovluka, poput slučaja prve Art Deko zgrade u Beogradu iz 1927. godine u Topolskoj ulici koja je srušena zarad investitorskih interesa. Sigurni smo da će građani Vračara umeti sve to da kazne na prvim narednim izborima", uveren je Hinić.
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close