Jerinić postao odbornik u Skupštini grada Šapca

Jerinić postao odbornik u Skupštini grada Šapca

Na današnjoj sednici Skupštine grada Šapca verifikovan je odbornički mandat Dejanu Jeriniću, potpredsedniku Gradskog odbora NOVE Šabac. Jerinić je mandat ostvario u okviru liste Pobeda za Šabac – Nemanja Pajić, te će kroz ovu odborničku grupu i nastupati u lokalnom parlamentu.

- Zalagaću se za rešavanje svakodnevnih problema naših sugrađana, za istinsko poboljšanje kvaliteta života koje se može osetiti i izmeriti, naravno u skladu sa osnovnim vrednostima i programom Nove stranke. Potrebna nam je suštinska decentralizacija, da obezbedimo jednake uslove života kako na gradskom tako i na seoskom području. To je ono što će biti fokus mog delovanja kao odbornika – običan čovek sa njegovim svakodnevnim problemima – istakao je Jerinić i dodao da će svoj rad temeljiti na saradnji sa građanima, radi ćega će utvrditi i redovan termin kada će građane primati na otvoreni razgovor.

Jerinić je rođen 30. 09. 1978. u Šapcu. Sedamnaestogodišnje radno iskustvo sticao je kroz trgovinu, a trenutno je angažovan na poslovima poslovođe maloprodajnog objekta u sklopu preduzeća Gomeks. Član je Nove stranke od osnivanja. Bio je član Inicijativnog odbora za osnivanje Gradskog odbora NOVE Šabac čiji je danas potpredsednik. Živi u Majuru. Oženjen je Aleksandrom sa kojom ima dve ćerke, Milicu i Jovanu.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close