Jokićeva u Jagodini: Borimo se zajedno za Jagodinu i Srbiju koje će poštovati

Jokićeva u Jagodini: Borimo se zajedno za Jagodinu i Srbiju koje će poštovati

Predsednica Gradskog odbora Nove stranke Jagodina Katarina Jokić istakla je na večerašnjem protestu "1 od 5 miliona" u tom gradu da su se građani okupili ponovo sa istim ciljem - u borbi za Jagodinu i Srbiju koje će poštovati. 

Pored zahvalnosti gostima iz Beograda, koji su se u nastavku skupa na platou kod Skvera narodne omladine takođe obratili okupljenima, Jokićeva je pozdravila i organizatore protesta u Despotovcu, mlade entuzijaste, koji se čeličnom pesnicom potpuno sami bore za svoju slobodu.

"Vama, ovde prisutnima, želim još jednom da se zahvalim što ste napustili ugodno izležavanje na našoj jagodinskoj plaži u Paraliji! Je l' neko od vas čuo da li se oglasio možda naš gradonačelnik Ratko Stefanović? Ni ja isto, ništa čula nisam, nema čoveka. Ali zato smo uredno čuli da su Dragan Marković Palma i ministar inostranih poslova Ivica Dačić svečano, uz pesmu ministra, otvorili sezonu kupanja u Paraliji. Sve ove „igranke“ podmuklog kabadahije nisu nas opile, te pamtimo i znamo da se 11. juna navršava 18 godina od ubistva novinara Milana Pantića, a da još nema optužnice, da je u Jagodini 14. 000 nezaposlenih, a da oni koji su zaposleni u Aunde, Stingu, Alfi, kod kineskih poslodavaca i drugih preduzetni, rade pod nemogućim uslovima, u svakodnevnom mobingu", ukazala je ona.

Dodavši da ima još pet miliona razloga za nezadovoljstvo, predsednica Jagodinskog odbora NOVE je poručila da uskoro "drvo koje se zove Palma i samorođeni, samokrunisani Aleksandar Vučić, sa svojim satelitima, zasigurno odlaze u prošlost". 

"Verujem u Jagodinu koju će poštovati, u Srbiju koju će poštovati. Počelo je i nema odustajanja. Do pobede", pozdravila je za kraj Jokićeva okupljene Jagodince.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close