Još jedan naprednjački cirkus u Novom Sadu

Još jedan naprednjački cirkus u Novom Sadu

Trećom posetom u poslednja dva meseca, Aleksandar Vučić pokušava da kamuflira očiglednu činjenicu da Novi Sad ima najgoru i najnesposobniju vlast u svojoj istoriji. Prvo je organizovao miting podrške samom sebi, zatim je došao da otvori metar zarđale pruge, a danas je upriličen još jedan cirkus povodom  svečanog otvaranja  radova na izgradnji Radne zone „Sever 4“, a da ne postoji ni projekat koji će po ugovoru biti gotov 29.03.2016. godine.

Iskustvo sa ATP „Vojvodina“ nam govori šta se dešava kada Vučićevi puleni zaključuju ugovore sa investitorima. Nažalost,  ugovor sa kompanijom Lear će naneti višestuko veću štetu koju će opet platiti građani Novog Sada. Ovo je poslednja prilika korumpiranoj novosadskoj vlasti, pre nego što izgubi izbore, da uzme provizije od izvođača radova na nameštenim tenderima. Zato im se jako žuri da što pre uvedu izvođače i u tu svrhu će zaobilaziti procedure i koristiti ceo državni aparat. Već na tenderu za projektovanje su se suočili za Zahtevom za zaštitu prava ponuđača, ali je Komisija za zaštitu prava ponuđača u roku od par dana  Zahtev odbila. Kako je Komisija ažurna u drugim slučajevima, osetili su nesrećni korisnici narodnih kuhinja u Beogradu.

Ova poseta premijera je u sklopu njegovih redovnih aktivnosti prodavanja magle i možemo ga očekivati još koji put u toku izborne kampanje.  Do tada će njegov novosadski  pripravnik otvarati točilicu, klupu sa tri drveta, igralište za pse  i upisivati 16000. dete u vrtić.

Novosadski odbor Nove stranke upozorava da ni jedan ozbiljan investitor neće investirati u zemlju gde nema vladavine prava i gde su na vlasti korumpirani mediokriteti koji će ga reketirati. Doći će samo uz uslov da ima ekstra profit i otuda ovakve sulude subvencije od tri miliona dinara po radnom mestu koje plaćaju svi građani Srbije.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close