Jurišnici SNS ucenama prisiljavaju građane Kovina da prisustvuju dočeku Vučića

Jurišnici SNS ucenama prisiljavaju građane Kovina da prisustvuju dočeku Vučića

Opštinski odbor Nove stranke u Kovinu najoštrije osuđuje brutalno nasilje nad građanima Kovina, koje jurišnici Srpske napredne stranke sprovode godinama, prisiljavajući ih pretnjama i ucenama da prisustvuju njihovim stranačkim skupovima i da, na svim izborima, glasaju mimo svoje slobodne volje.

Svesni činjenice da su sve omraženiji u narodu, da gube njegovu podršku, te da bi najavljena poseta Aleksandra Vučića Kovinu doživela fijasko, jurišnici SNS-a su ponovo pribegli brutalnim pritiscima, pretnjama i ucenama građana opštine Kovin, prisiljavajući ih da prisustvuju dočeku čoveka, koji je zaveo diktaturu u našoj domovini. Kulturne i sportske organizacije i društva su ucenjeni gubitkom prava na korišćenje materijalnih sredstava i sportskih terena i objekata, radnici i članovi njihovih porodica otkazima na poslu, a socijalno ugrožena domaćinstva gubitkom socijalne pomoći.

Nova stranka Kovin stoga upozorava nasilnike iz Srpske napredne stranke da će se, veoma brzo, suočiti sa odgovornošću za sve nasilje koje sprovode nad svojim sugrađanima. Građani Srbije sve masovnije izlaze na ulice, odlučni da se suprotstave narastajućem teroru i pitanje je dana kada ćemo, svi zajedno, odbraniti svoju slobodu i dostojanstvo.

Takođe, Opštinski odbor Nove stranke poziva sve građane koji su izloženi pretnjama i ucenama, ili o njima imaju saznanja, da te slučajeve prijave, a Nova stranka će istrajati u svojoj nameri da svi oni koji sprovode teror nad svojim narodom vrlo brzo budu adekvatno kažnjeni.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close