Kako mali Vulini zamišljaju Živkovića

Kako mali Vulini zamišljaju Živkovića

Čitajući saopštenje nečega što se zove Pokret socijalista, nismo mogli a da se ne zapitamo, pre svega, koji od mnogobrojnih Vulina stoji iza tvrdnji da je predsednika Nove stranke Zorana Živkovića navodno „uplašilo najavljeno uvođenje doživotnih zatvorskih kazni“. Takođe, da li je floskulu kako je „Srbija najbezbednija zemlja u istoriji“, dok na svakom koraku svakodnevno imamo kriminalne obračune, smislio jedan od njih, svi oblici Vulina zajedno ili ipak uz nečiju pomoć?

Ko god od njih stajao iza saopštenja tzv. PS, što i dalje ne znamo šta znači (možda Post Scriptum?), očigledno je da im je potrebno objašnjenje. Dakle, lider NOVE Zoran Živković nikada nije pretio njihovom staratelju Aleksandru Vučiću, kao što nikada nije ni pomislio, a kamoli izgovorio da ćemo „za jednog ubijenog Srbina, mi ubiti stotinu muslimana“ ili da će se „kad-tad Slavku Ćuruviji osvetiti za sve što je napisao“. Podsećamo sve pojavne oblike Vulina da nijedan naš čovek nije npr. uhapšen u službenom autu ministarstva sa drogom do krova, niti na konkursu podelio skoro 2 miliona evra građana Srbije sumnjivim organizacijama, kao što nema ni tetku iz Kanade, niti proglašava nabavku kamera za Kosovo, u vrednosti od milion evra, državnom tajnom.

A kada smo kod tvrdnji o bezbednosti države i sramnoj paraleli između njihovog i vremena kada je Živković bio na čelu Vlade Srbije, rezultati su jasni – nakon akcije „Sablja“ na ulicama više nije bilo ni obračuna klanova, ni kriminalaca iz Jugoslovenske levice koji sada slobodno šetaju.

Zato se za kraj osvrćemo na još jednu genijalnu tvrdnju saopštenja PS-a da se „nikada više neće vratiti vreme Sablje“. Vratiće se. Vratiće se i brže nego što mislite. A onda ćete, nakon „Sablje 2“, vi i vama slični moći da pišete saopštenja samo iza rešetaka.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close