Ko hapsi somborske paore?

Ko hapsi somborske paore?

Šta se dešava kada su na vlasti bahati i nesposobni, najbolje se vidi u slučaju protivzakonite uzurpacije zemlje u somborskom ataru, koji liči na Divlji zapad. Vlada Srbije na čelu sa kandidatom za predsednika vlade i predsednika svih opština, svojim zaključkom i preporukom je uspela da uvede anarhiju kao oblik društvenog uređenja. Hapšenja su već počela, a kako je krenulo, ni oružani sukobi nisu isključeni.

Nažalost, nije se moglo ništa bolje ni očekivati od kriminalne organizacije kakva je Srpska napredna stranka, a Gradski odbor SNS Sombor je pravi reprezent te vlasti sa neobrazovanim i korumpiranim kadrovima. Bezobrazluk je da neko ko ne zna da oduzme dva od petnaest, spočitava propuste prethodne somborske vlasti u „poslednjih 15 godina“. Upravo te dve godine koje su naprednjaci zaboravili da oduzmu, jesu prava šteta za građane Sombora. Kap koja je prelila čašu je hapšenje paora koji danonoćnim dežurstvima pokušavaju da zaštite ono malo zemlje koju nisu uzurpirali gradonačelnikovi miljenici. Kada bi gospodin Saša Todorović imao makar malo više časti od ljudi iz njegovog okruženja, istog momenta bi se povukao iz političkog života i uputio javno izvinjenje građanima za svu štetu koju im je učinio.

Nova stranka i partneri okupljeni u savez „Složno demokratski“ imaju obavezu da sa vlasti sklone anticivilizacijsku tvorevinu oličenu u SNS-u. Svima je jasno da donošenje Zakona o poljoprivrednom zemljištu ima za cilj stvaranje nove grupe zemljoposednika sa Andrejom Vučićem na čelu. Ako se to dogodi, vojvođanski paori će postati kmetovi i zato Nova stranka traži podršku građana da to zajedno sprečimo.

 

Foto: N1

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close