Blagojević: Ko je odgovoran za očigledan nemar u Daničićevoj ulici?

Blagojević: Ko je odgovoran za očigledan nemar u Daničićevoj ulici?

Gradski odbor Nove stranke Niš pita gradske čelnike i nadležne u opštini Palilula ko je odgovoran za očigledan nemar u Daničićevoj ulici i apeluje da se što pre završe radovi u navedenoj ulici, udaljenoj svega kilometar od centra grada.

Stanovnici ove ulice su već nedeljama u agoniji. Radovi su započeti još početkom septembra, a do današnjeg dana ništa se nije uradilo, osim što je ulica prokopana na metar ispod nivoa kuća i otežava svakodnevni život, posebno u kišnom periodu.

Ovaj nemar stvara građanima velike komunalne probleme, a najveći problem je što ne znaju kome da se žale i obrate za pomoć.

Predsednica GO Nove stranke Niš Marija Blagojević ocenjuje da slučaj Daničićeve ulice pokazuje svu neodgovornost gradske vlasti:

-Da ne prolazim ovuda svakodnevno, pomislila bih da se neko šali. Svedok sam kroz šta prolaze naše komšije iz Daničićeve ulice. Ako se znalo da neće biti dovoljno sredstava u budžetu da se radovi završe, ako nisu postojali detaljni planovi, procene, potrebna tehnička dokumentacija, terenski uslovi i mogućnosti za izvođenje ovih radova, kao i jasna podela rada i odgovornosti, zašto su radovi započeti? Ko je doneo takvu lošu odluku i ko će snositi odgovornost?

O nemanju sluha za građane, njihove probleme i bezbednost da i ne govorim. Ovo što se dešava je strašno. Pozivam ih da prošetaju do Daničićeve, da porazgovaraju sa svojim sugrađanima i uvere se i sami šta su im napravili od svakodnevnog života – “nemoguću misiju”. A zima nam je pred vratima – ističe Blagojević.

 

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close