Kotež danima bez struje, nadležne nije briga

Kotež danima bez struje, nadležne nije briga

Predsednik Gradskog odbora Nove stranke Branko Mladenović sa žaljenjem konstatuje da je snabdevanje električnom energijom u jednoj evropskoj prestonici 21. veka očigledno postalo luksuz za pojedina beogradska naselja, a nadležni ostaju nemi na apele svojih sugrađana.

"Podsećamo da je samo u protekla dva dana struja, konkretno u Kotežu, na duže vremenske intervale nestajala čak dva puta, dok je ista sudbina ubrzo zadesila i meštane naselja Mokri Sebeš koji su bez električne energije već više od 24 časa. I mada se noću i u jutarnjim satima temperatura spušta na "debelo" ispod nule, a zima je pred vratima, naše komšije sa malom decom, koje se mahom greju na struju, ostavljene su na cedilu", objašnjava Mladenović, inače i sam stanovnik leve obale Beograda.

Beogradski odbor Nove stranke zato javno upozorava kako Elektrodistribuciju Krnjača, tako i, pre svega, gradske vlasti, da ovakav nemar prema građanima, a pogotovo deci koju danima ostavljaju bez grejanja, zasigurno neće moći doveka i neće proći nekažnjeno.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close