Kovin: Povlačenje liste i bojkot izbora za Savet MZ Mramorak

Kovin: Povlačenje liste i bojkot izbora za Savet MZ Mramorak

Uskrativši pravo opozicionoj listi kandidata na delegiranje svojih članova u biračke odbore na izborima za Savet MZ Mramorak, opštinska vlast, koju predvodi Srpska napredna stranka, nastavila je svoju tradiciju nasilja nad zakonima i demokratskim principima. Svesni činjenice da su i dosadašnje izbore dobijali isključivo zahvaljujući pritiscima, pretnjama, ucenama i kupovinom glasova, te da bi na ovim izborima doživeli katastrofalne rezultate, čelnici SO Kovin i Srpske napredne stranke su pribegli bahatoj demonstraciji sile sa očiglednom namerom da jednostranački birački odbori preinače stvarne rezultate izbora u korist vladajuće stranke. Na ovaj način, Srpska napredna stranka je, po ko zna koji put, građanima uskratila pravo da slobodno i na demokratski način iskažu svoju volju i izaberu ljude koji će se zalagati za ostvarivanje njihovih interesa.

Zbog neregularnih i nedemokratskih uslova i nepoštovanja volje građana Mramorka od strane Srpske napredne stranke, Nova stranka  sa svojim političkim partnerima je donela odluku o povlačenju liste kandidata i bojkotu izbora. Stoga pozivamo sve građane Mramorka da se odupru pritiscima i da ne izađu na izbore u nedelju, 13. maja.

Nova stranka će nastaviti da se odlučno bori za interese građana, a protiv bahatosti, bezakonja, korupcije, nestručnosti, privilegija i diskriminacije koje sprovodi korumpirana vlast u Mramorku, opštini Kovin i Republici Srbiji. U toj borbi, dobrodošla nam je podrška svih časnih i demokratski opredeljenih građana.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close