Kovin: Pritiscima i ucenama na slobodu izbora u Mramorku

Kovin: Pritiscima i ucenama na slobodu izbora u Mramorku

Pritisci i ucene kojima su od strane čelnika SO Kovin i Srpske napredne stranke izloženi pojedini kandidati udružene opozicije iz Mramorka, jesu sramotni pokušaj onemogućavanja slobode izbora i tajnosti glasanja na predstojećim izborima za Savet MZ Mramorak.

Opštinski odbor Nove stranke Kovin upozorava čelnike SO Kovin i Srpske napredne stranke u Kovinu i Mramorku da Nova stranka, zajedno sa svojim političkim partnerima, neće dozvoliti nasilno onemogućavanje građanima Mramorka da slobodno glasaju i izaberu svoje predstavnike u Savetu MZ Mramorak. Odlučno ćemo reagovati na sve pokušaje gaženja zakona i osnovnih demokratskih principa i svim dozvoljenim sredstvima braniti osnovna prava građana Mramorka. Svi oni koji smatraju da su sada iznad zakona, treba da znaju da će zakoni kad tad početi da se primenjuju i da će oni odgovarati za svoje postupke.

Takođe, upozoravamo čelnike vladajuće stranke da bi nastavljanjem sa praksom bahatosti i nasilja izazvali zategnutost među građanima, moguću reakciju i da bi svoje aktiviste na terenu mogli izložiti različitim neprijatnostima.

Nova stranka zahteva striktno poštovanje zakona i demokratske procedure, ubeđena da je ogroman deo građana Mramorka nemoguće potkupiti i zastrašiti, te da će oni istrajati u odlučnosti da brane svoja prava i interese.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close