Leskovac: Nemarom vlasti ruinirana Zelena zona

Leskovac: Nemarom vlasti ruinirana Zelena zona

Poslednje glumačko ostvarenje Aleksandra Vučića, Gorana Cvetanovića i statista SNS-a odigralo se na teritoriji Leskovca, u kojem su glavni glumci obilazili projekte koji su pokrenuti od strane prethodne vlasti i koje aktuelna leskovačka vlast ni posle tri godine nije u stanju da završi i stavi u funkciju.

 

Predstavnici Nove stranke su tokom obilaska Zelene zone, nedelju dana pre pomenute posete, bili svedoci nemara aktuelne vlasti, jer je mnogo toga što je na toj lokaciji izgrađeno do 2012. godine, ruinirano nakon dolaska takozvane Spasovdanske koalicije. Pokradene su šahte od kišne kanalizacije i vodovoda, pokradeni kablovi iz stubova za osvetljenje i napajanje strujom, a na pojedinim lokacijama su napravljene čitave deponije ambalaže otrovnih pesticida. Verujemo da je dan pre posete Aleksandra Vučića bar počišćeno, ali tri izgubljene godine niko ne može nadoknaditi.

 

Bilo je potrebno tri godine da nesposobni SNS, Goran Cvetanović i njegovi saradnici shvate da su oba projekta veliki potencijal koji može značajno uticati na razvoj privrede i poljoprivrede u Leskovcu i da nakon dugog perioda traže pomoć, a da im premijer kao i ranije daje samo obećanja.

 

Nova stranka poziva aktuelnu gradsku vlast da ne gubi više vreme, da bar pokrene procedure oko dovođenja Zelene zone u stanje kakva je bila do 2012 godine, jer za to ima vremena do izbora, kako bi naredna leskovačka vlast, u kojoj SNS neće učestvovati, dovela investitore sa kojima je već u kontaktu i stvorila uslove za zapošljavanje Leskovčana. Ukoliko to ne znaju, a očigledno je da ne znaju ili ne žele, neka daju ostavke, a mi ćemo sa političkim strankama sa kojima sarađujemo preduzeti sve mere da se ovaj potencijal stavi u funkciju.

 

Ovim putem takođe obaveštavamo Aleksandra Vučića, pošto ga do sada izgleda niko nije obavestio, da kompanija Jura već ima svoj pogon u Leskovcu i da njeno prisustvo nije rezultat rada ove vlasti, te da eventualno proširenje proizvodnje sigurno ne mogu pripisivati sebi u zasluge.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close