Mali Vulini se prisećaju vremena Sablje, svesni da im se bliži Sablja 2

Mali Vulini se prisećaju vremena Sablje, svesni da im se bliži Sablja 2

Nakon što smo svedočili još jednom neozbiljnom pokušaju odgovora Pokreta socijalista na konkretna pitanja Nove stranke koja se tiču bezbednosti građana Srbije, postalo je jasno da pomenuti ili kriju odgovor, koji sa sobom povlači ozbiljnu krivičnu odgovornost, ili informacija od jednog Vulina još nije doputovala do neke od desetina pojavnih oblika Vulina, koji tek treba da saopšti odgovor.

U iščekivanju toga, Gradski odbor Nove stranke Niš podseća javnost, ali i ministra Vulina koji očigledno glumi neobaveštenost, na saopštenja Ministarstva odbrane Srbije, objavljena 9. aprila, a potom i 13. aprila, na zvaničnim stranicama Ministarstva, gde pomenuti pojavni oblik Vulina uverava narod da, citiramo, "Vojska obezbeđuje sve zdravstvene centre, kao i sve gerontološke centre, bez obzira na to da li su privatni ili državni, sa više od 30 korisnika". 

Iz navedenog sledi da mali Vulini, koji u svojim tekstovima pozivaju Novu stranku da nije uz narod u teškim trenucima pandemije, upravo svom narodu i dalje duguju odgovor na pitanje da li se ministar vojni lično, u brojnim izjavama i saopštenjima, obavezao na obezbeđivanje svih objekata socijalne zaštite, sa akcentom na staračke domove, i da li je ili nije objekat zaštite bio i Gerontološki centar Niš. Ako nije, građani Srbije zaslužuju odgovor zašto nije osigurana bezbednost svih njegovih korisnika i zaposlenih, a ukoliko jeste, kako je onda moguće da mere nisu poštovane, zbog čega za posledicu imamo zabrinjavajuće brojke o broju zaraženih, kojih je iz dana u dan sve više?

Što se tiče bednih politikantskih fraza o vremenu kada je predsednik Nove stranke Zoran Živković bio na čelu Vlade Srbije, i tu moramo da ih podsetimo da su njegovi rezultati, za razliku od Vulinovih, jasni – nakon akcije „Sablja“ na ulicama više nije bilo ni obračuna klanova, ni kriminalaca iz Jugoslovenske levice koji i sada slobodno šetaju ili piskaraju saopštenja.

Zato za kraj podstičemo Pokret socijalista da nastavi da se priseća vremena kada je lider NOVE odlučivao o političkim potezima u državi, jer će jednom kada ova pošast bude iza svih nas, doći ponovo red i na političku borbu. U njoj ćemo, kao i do sada, biti odlučni i dosledni, ne zaboravljajući nijedan kriminal počinjen svih ovih godina njihovog režima. Onda će se, uz podršku građana Srbije koji zahtevaju odgovore na pitanja koja se tiču njihovog života, vremena kojih se Vulini prisećaju vratiti, brže nego što su mislili. A tada će svi njegovi pojavni oblici zasigurno završiti iza rešetaka i na smetlištu političke istorije, gde im je i mesto.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close