Marko Stojančević izabran za predsednika OO Palilula - Beograd

Marko Stojančević izabran za predsednika OO Palilula – Beograd

Članovi Nove stranke iz beogradske opštine Palilula izabrali su Marka Stojančevića za novog predsednika Opštinskog odbora. Na Redovnoj izbornoj konferenciji, Palilulci su izabrali i novi sastav Opštinskog odbora, koji će ubuduće predstavljati politiku NOVE na Paliluli.

Dvadesetšestogodišnji Stojančević zahvalio se članovima na ukazanom poverenju i obećao da će se svojim angažovanjem truditi i da ga opravda.

„Timski rad i solidarnost jeste ono što odlikuje naš Odbor i siguran sam da ćemo u istom duhu i nastaviti. Pred nama je veliki posao: demontiranje pogubne vlasti koja je unazadila našu opštinu, ali i – u saradnji sa građanima – definisanje jasne alternative, konkretnih politika i ciljeva, kao i odolevanje svim pritiscima kako bismo zajednički to i sproveli u delo“, poručio je Stojančević.

Pored Stojančevića, izabrani su i članovi Opštinskog odbora koji će u naredne dve godine trajanja mandata voditi politiku NOVE u ovoj beogradskoj opštini, a to su: Snežana Šušnjar, Damir Glavonjić, Bojana Leko, Jelena Jovanović, Miroslav Avramović i Ljuban Žigmund.

mm

Press služba

Povezane vesti

Ostavi komentar

Zatvori