Miletić: Beograd "bez rupa" na naprednjački način

Miletić: Beograd “bez rupa” na naprednjački način

„Lažnu sliku brige gradske vlasti za prestonicu, očigledno spere prva kiša, te su tako bila potrebna samo dva pljuska da asfalt iz nestručno okrpljene udarne rupe završi na raskrsnici gde se spajaju ulice Cvijićeva, Starine Novaka i Zdravka Čelara”, navodi Dragoslav Miletić, član beogardskog odbora Nove stranke.

Kako navodi Miletić, upravo je ovo najbolji pokazatelj koliko površno JKP Beograd put pristupa poslu za koji je nadležan, i to, ironično, u godini kada su pokrenuli akciju “Beograd bez rupa”.

„Posledice nestručno obavljenog posla prvi osete vozači čija vozila pretrpe ozbiljne štete, a nakon toga i mukotrpnu proceduru novčane nadoknade popravke vozila. Zahtevamo od novoizabranog gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića da pod hitno smeni svog zamenika Gorana Vesića koji je obavljao dužnost gradskog menadžera u vreme saniranja pomenutih rupa. Ukoliko namerava da grad vodi časno i savesnoo, kako obećava, onda neka počisti prvo nečasne i nesavesne iz svojih redova“, navodi Miletić.

Nestručno obavljanje bilo kog posla u gradu povlači za sobom nepotrebne troškove i trošenje energije, kao i bespotrebno maltretiranje građana, ističe Miletić i dodaje da se takvoj praksi mora stati na put, pre svega uvođenjem principa odgovornosti.

mm

Press služba

Povezane vesti

Ostavi komentar

Zatvori