Ministar ćuti povodom pokušaja ubistva člana SNS Vladimira Jovanovića Maradone?

Ministar ćuti povodom pokušaja ubistva člana SNS Vladimira Jovanovića Maradone?

Poslanica Nove stranke Marinika Tepić upitala je danas ministra unutrašnjih poslova da li je razlog njegovog neoglašavanja povodom pokušaja ubistva Vladimira Jovanovića zvanog Maradona, to što je dotični član Srpske napredne stranke, po partijskoj liniji zaposlen u javnom preduzeću.

Ona je podsetila da je Jovanović pre nedelju dana izrešetan ispred vrtića „Kefalica“ u Pančevu, te da je u medijima predstavljen kao MMA borac, uz namerno ili slučajno ignorisanje njegove stranačke „biografije“.

Da li ministar Nebojša Stefanović izbegava da se oglasi ovim povodom jer je Jovanović njegov partijski kolega, zato što je zaposlen u javnom komunalnom preduzeću „Zelenilo“ u Pančevu ili zato što je bio odbornik SNS u periodu 2012-2016. godine, upitala je Tepić.

Tepić je pitala i šta su ministar policije i ministar zdravlja Zlatibor Lončar preduzeli jer su "funkcioneri Srpske napredne stranke Branko Malović i Dejan Simeunović zvani Simke nasilno upali u lekarske prostorije i neovlašćeno prisustvovali dok se Jovanoviću ukazivala pomoć, i to na opšte zgražavanje lekara koji nisu mogli sa njima da izađu na kraj".

„Kako je moguće da fizička lica – stranački funkcioneri – ulaze u lekarske prostorije u kojima se vrše intervencije, suprotno svim pravilima, samo zbog toga što je Vladimir Jovanović Maradona član Srpske napredne stranke i član „pretorijanske garde“ Malovića i Simeunoviča“, pitala je Marinika Tepić.

mm

Press služba

Leave a Reply

Close